Избор на редактора:

Стартираха снимките на продължението на “Костенурките нинджа” - Онлайн BG Movie Database

3 звезди / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 197 прегледа

Миналогодишният приключенски екшън “Костенурките нинджа 3D” се представи успешно сред младата публика и натрупа в световен мащаб близо половин милиард долара.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

От студиото Парамаунт Пикчърс реагираха бързо и още преди да се състои DVD и Blu-ray премиерата бе оповестено, че продуцирания от Майкъл Бей филм ще се сдобие с директно продължение.

Мегън Фокс ще се завърне за втори път в главната женска роля на репортерката Ейприл О’Нийл, а Бей отново продуцира чрез компанията си Platinum Dunes.

От Парамаунт пазят в пълна тайна сюжета “Костенурките нинджа 2”, но за сметка на това вече е ясно, че снимките на лентата ще стартират след по-малко от две седмици в Ню Йорк Сити.

Информацията беше оповестена от самия кмет на Голямата ябълка Бил де Блазио. Де Блазио пред New York Daily News: “Ню Йорк Сити знае как да приютява големи блокбастъри.

Приветстваме екипа на “Костенурките нинджа 2” и с нетърпение очакваме откриването на нови работни места, които ще помогнат на местната икономика.” За направата на продължението са отпуснати над 150 милиона долара и вече е потвърдено, че 63 милиона долара от бюджета ще бъдат похарчени именно в Ню Йорк Сити.

Поради ангажименти с други проекти режисьора на оригиналния филм Джонатан Лийбесман не се завърна за продължението и неговото място бе заето от създателя на приключенската фантастика “Земя до Еко” Дейвид Грийн.

От Парамаунт Пикчърс не разкриват публично кои други актьори ще се присъединят към Мегън Фокс, но малко по-рано днес източник от студиото съобщи, че Уилям Фихтнър (“Пърл Харбър”) е подпасал договора за участие. Фихтнър се завръща отново в познатата от първия филм отрицателна роля на бизнесмена Ерик Сакс.

От своя страна актьорите Джеръми Хауърд, Пийт Плозек, Ноел Фишър и Алън Ричсън ще вдъхнат за втори път живот на костенурките Донатело, Леонардо, Рафаел и Микеланджело. Четиримата изпълнители ще бъдат отново подкрепени от специалистите по визуални ефекти от Industrial Light & Magic.

“Костенурките нинджа 2” ще се разпространява в триизмерен формат, а сред новите персонажи във филма се открояват познатите на феновете Кейси Джоунс, Бибоп и Рокстеди.

До няколко дни се очаква да бъде оповестен и цялостния актьорски състав на високобюджетната продукция. От Парамаунт Пикчърс съобщиха, че световната премиера на “Костенурките нинджа 2” ще се състои на 3-ти юни, 2016-та година.

Източник: dir.bg

На: 2015-03-24 11:25:15 / Етикети: Костенурките нинджа ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Стартираха снимките на продължението на “Костенурките нинджа”

Американска нинджа 2: Противопоставянето 1987 - American Ninja 2: The Confrontation 1987
преди: 3 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 713 прегледа
Американската нинджа Джо Армстронг (Майкъл Дудиков) е отново тук. Отишли със стария си приятел от армията- Джаксън на почивка на малко карибско островче, те попадат на армия нинджи, които отвличаат учен. От дъщерята на отвлечения учен, която търси баща си, Джо и Джаксън разбират, че баща й е отвлеч ... още

Подготвя се нова филмова адаптация на романа “Аз съм легенда”
преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 182 прегледа
Вдъхновената от едноименния роман апокалиптична екшън-драма “Аз съм легенда” се оказа печелившо начинание за компанията Уорнър Брос. Режисираният от Франсис Лоурънс филм вкара в касите на кината над половин милиард долара и веднага след DVD премиерата му през 2007-ма година започнаха да ... още

Американска нинджа 5 1993 - American Ninja 5 1993
преди: 3 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 425 прегледа
Джо (Дейвид Брадли) е американска нинджа и треньор по карате.Когато учителят му сен сей заминава на почивка, той оставя на Джо племеника си Хиро, който е същинска беля и досада.Имащ среща със страхотна и красива жена-Лиса, Джо взема със себе си Хиро на вечерята с нея на яхта намираща се на пристанищ ... още

Отмъщението на нинджатa 1983 - Revenge of the Ninja 1983
преди: 4 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 905 прегледа
Цялото семейство на Джо Осаки(Шо Косуги) е избито от нинджи убийци с изключение на малкият му син Кейн и маика му .Опитвайки се да предпази единствените си останали живи роднини от смъртосносната опасност-НИНДЖИ, той послушва своят приятел Брейдън и се преместват да живеят в Америка-Калифорня. Отво ... още

Бевърли Хилс Нинджа 1997 - Beverly Hills Ninja 1997
преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 514 прегледа
Хару не е типичният нинджа. Всъщност той е точно обратното на традиционната представа за загадъчните воини - дебел, непохватен, глуповат, но много благороден. Като бебе е намерен от японски клан, който се е посветил на тайно изкуство за самозащита и оцеляване. Според тях се е сбъднала древна лег ... още

Етикети:
За нас
Хостинг от Alien Hosting
Правила
Rss Емисия - FeedBurner
BgMdb.com във Facebook
BgMdb.com във Google +
BgMdb.com във Twitter
^ За Bg Moovie Database
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Каталог филми Bg Moovie Database
© 2012 - 2018 BgMdb.com V 1.0